Kako Toaletno Obučiti Pinča

Sadržaj:

Kako Toaletno Obučiti Pinča
Kako Toaletno Obučiti Pinča

Video: Kako Toaletno Obučiti Pinča

Video: Kako Toaletno Obučiti Pinča
Video: КАК СПРАВИТЬСЯ С КОРОВОЙ, ЕСЛИ ОНА ЛЯГАЕТСЯ И БРЫКАЕТСЯ? АНТИ-БРЫК ОБЗОР И ПРИМЕНЕНИЕ 2024, Maj
Anonim

Proces obuke šteneta za toalet trebao bi biti poznat svakoj osobi koja će dovesti četveronožnog prijatelja u svoju kuću. Uopće nije teško naviknuti bebu na čistoću, glavno je to učiniti u ranim fazama razvoja i s razumijevanjem se ponašati prema novopečenom ljubimcu.

Kako toaletno obučiti pinča
Kako toaletno obučiti pinča

Instrukcije

Korak 1

Čim štene uđe u vašu kuću, odmah ga morate početi uzgajati. Prvo uklonite sve mekane tepihe jer će u protivnom postati omiljeno mjesto za prirodne potrebe vašeg ljubimca.

Korak 2

Obratite pažnju na to gdje štenad obično ide na toalet i, ako vam je ovo mjesto prikladno, stavite tu ladicu za smeće. Najvjerojatnije će biti nekoliko takvih mjesta, koristite dvije ili više tacni. Ovaj iznos ovisit će o području u kojem životinja živi i koliko često ćete biti kod kuće.

kako ukrotiti odraslog psa
kako ukrotiti odraslog psa

Korak 3

U prvim danima pripazite na malog šaljivdžiju i čim primijetite da će raditi svoj "mokri" posao, odvedite ga na za to pripremljeno mjesto. Ako to učinite pravovremeno, vaša će beba otići na pravo mjesto. Ne zaboravite ohrabriti svog ljubimca i počastiti se s ponekim delikatesom.

jazavčar kako toaletni vlak na ulici
jazavčar kako toaletni vlak na ulici

Korak 4

Kad napuni 3-3,5 mjeseca, štene može izaći van kako bi obavljalo svoj posao. Ali da budete sigurni, bolje je da kod svog veterinara provjerite kraj karantenskog razdoblja nakon cijepljenja. Dok je štene malo, morat ćete izlaziti s njim najmanje 5 puta dnevno. Pokušajte to učiniti nakon jela, spavanja ili igranja. Da biste izbjegli bilo kakve probleme, preporuča se hodati s bebom samo na uzici. Ne vodite svog psa kući dok ne obavi sve poslove zbog kojih je izveden vani.

Preporučuje se: